intensivesmallgroup
Motivation get’s you going, habit get’s you there

Intensive small group training

“It is your life NOW… LIVE it!”

Woorden uit een nummer wat mij tot tranen raakte. September 2018 was ik in New Zealand, dit nummer kwam in mijn speellijst voorbij en kwam zo sterk binnen!
In alles voelde ik dat ik dit aan het doen was. Voel jij dit ook, dat het tijd is om jouw leven echt te gaan leven. Een diepe(re) duik maken naar jezelf; erachter komen wie je écht bent; het ‘oude’ achter je laten; meer op jezelf vertrouwen; (weer) thuiskomen bij jezelf! Want pas als je bij jezelf hoort, weet wie je bent en wat jou écht gelukkig maakt, kun je jouw richting kiezen en écht gaan leven.

Middels dit groepstraject krijg je door zes contactmomenten alle in’s en out’s over zes thema’s die jou écht in contact gaan brengen met jezelf:

 1. Mediteren, je leert hoe krachtig je gedachten zijn!
  Door verschillende technieken leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw gedachten jou niet meer controleren en hierdoor je leven kunt leiden i.p.v. ‘lijden’.

 2. Communiceren.
  Je gaat ‘in de spiegel kijken’ en zien hoe jouw manier van communiceren zorgt voor ‘gewenste en ongewenste situaties’.
  Je leert (echt) verbinding te maken met jezelf en de ander.

 3. Zintuigen – Lichaamssignalen – Gevoelens en emoties.
  Je leert hoe deze drie aspecten nodig zijn om echt in contact te staan met jezelf en ervoor zorgen dat je kunt reageren naar je persoonlijke grenzen en behoeften alsook kunt VOELEN wat je diepe verlangens en dromen zijn.

 4. Coping – Bescherming – Afweer.
  Je krijgt inzicht in je eigen coping mechanismen en hoe je i.p.v. ‘negatieve emoties’ te vermijden, ze kunt toelaten, kunt voelen en tot je kracht kunt maken.

 5. De kracht van kwetsbaarheid – Owning.
  Je krijgt inzicht in wat er nodig is om echt jezelf te kunnen zijn; jezelf te kunnen laten zien aan de buitenwereld; jezelf te accepteren en goed genoeg te zijn. Je leert thuiskomen bij jezelf en een krachtige fundering te bouwen voor jezelf.

 6. Iets nieuws leren – Uit je comfort zone – Play.
  Je leert waarom deze drie gebieden nodig zijn om het verleden los te laten; je toekomst echt te kunnen creëren; te kunnen groeien en geluk van binnenuit te kunnen ervaren!

Informatie:

 • 7 personen max
 • 6 thema’s gericht op het vergroten van bewustwording en jezelf echt leren kennen
 • Een combinatie van theorie, beweging/ervaren door te doen én sterke verdieping van de thema’s middels een persoonlijk werkboek
 • Een veilige en intieme sfeer waarbij ruimte is voor exploreren en delen
 • Een ‘plek’ waar er ruimte is voor persoonlijke stukken; ondersteuning; herkenning; verbinding en kwetsbaarheid als kracht mogen ervaren!

Betrokken, veilig, doeltreffend, speels, intensief, ruimte en inzicht gevend, ín beweging, vrij

THE NEXT LEVEL voor:

 • Oude patronen doorbreken
 • Meer inzicht in emoties en gevoelens
 • VOELEN dat je LEEFT!

Data:

Start in januari 2021 – Soon to be more.

Wat je krijgt voor deze all in prijs:

 • Je leert hoe je op een gezonde manier om kunt gaan met je gevoelens/emoties, gaat vertrouwen op je intuïtie én het vertrouwen in jezelf daadwerkelijk vergroten.
 • Een persoonlijk werkboek waarin je alle theorie; opgedane ervaring alsook verdieping ook na het afronden van dit traject als duidelijke ondersteuning in kunt zetten om het geleerde vast te houden.
 • Alle informatie omtrent 6 belangrijke thema’s welke je nodig hebt om echt thuis te komen bij jezelf en jouw leven te gaan LEVEN.
 • Leren wat er nodig is om echt bij jezelf te horen, weten wie je bent en wat jou écht gelukkig maakt. 
  Richting voelen, richting kiezen en écht jouw leven gaan LEVEN.

Stop snoozing, Start living!

Contact gegevens

Stuur een email naar: info[at]rachellejanssen.com
of bel naar: 06-20157414